Personvernerklæring

Personvernerklæringen gjelder nettstedet scs-norway.no driftet av Sandnes Custom Shop AS (heretter omtalt som «vi») og omfatter innsamling, lagring og bruk av personopplysninger.


Kontaktinformasjon
Firma: Sandnes Custom Shop AS
Org.nr.: 912 900 851
Adresse: Jærveien 151, 4321 Sandnes
Telefon: (+47) 401 06 525
Personvernombud kan kontaktes på: personvernombud@scs-norway.no


Hvilke opplysninger samler vi inn
Personopplysninger:
Ved å handle på vårt nettsted vil du måtte oppgi noen personopplysninger som vi lagrer. Eksempler på opplysninger vi lagrer er navn, e-postadresse, mobilnummer, adresse og eventuelt leveringsadresse(hvis annen en adresse).

Tekniske opplysninger:
Vi kan samle inn tekniske opplysninger som for eksempel nettleser type, operativsystem, IP-adresse og hvilken side du kom fra. Det kan hende at vi tidvis også benytter løsninger fra Google og Facebook til annonsering og statistikk.


Hvorfor samles disse opplysningene inn
Personopplysninger:
Vi samler inn disse opplysningene for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og eventuelt for å kunne kontakte deg dersom det skulle være behov for det.

Tekniske opplysninger:
Vi bruker disse opplysningene til statistikk og for å bedre vår markedsføring. For eksempel vil vi kunne se hvilke reklamekampanjer som gir oss mest besøk. Vi kan for eksempel se at ditt besøk kom fra vår Facebook-annonse, og ikke vår Google-annonse. Dette gjør at vi lettere kan markedsføre til personer som faktisk er interessert i våre produkter og tjenester.


Statistikk
Vi benytter oss av analyseverktøyet Google Analytics for å måle antall besøkende, hvilke sider som er mest besøkt og hvor lenge besøkene varer. Google Analytics blir også brukt til å innhente informasjon som omhandler netthandel, for eksempel hvilke produkter som blir kjøpt oftest eller hvor ofte en påbegynt handlekurv blir forlatt.

Informasjonen som blir innhentet ved hjelp av Google Analytics er anonymisert så langt det lar seg gjøre. Statistikken vi samler inn med Google Analytics vil derfor kun gi oss et helhetsbilde og ikke innsyn i enkeltpersoner handleatferd.

Informasjon innhentet av Google Analytics kan også bli brukt av Google Adwords for å optimalisere markedsføringskampanjer.

Google sin personvernerklæring finner du her.


Betalingsløsning
Vi bruker betalingsløsningen Dibs Easy av Nets. Alt håndtering av kortnummer og tilhørende opplysninger skjer derfor av Nets.

Du finner Nets sin personvernerklæring her.


Nettbutikk system
Vi benytter oss av nettbutikk systemet Shopify. Opplysninger som omhandler ordrer vil bli lagret hos Shopify.


Informasjonskapsler(cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen på nettstedet. Informasjonskapsler eller «cookies» er en tekstfil som lagres i nettleseren. Moderne nettlesere(Edge, Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, osv.) er i dag innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Nettstedet vil ikke fungere optimalt vis informasjonskapsler er skrudd av.


Dine rettigheter
Innsyn i egne personopplysninger:
Du kan be om en kopi av personopplysningen vi behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger:
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige.

Sletting av personopplysninger:
Vi vil, på din forespørsel, kunne slette personopplysninger vi behandler om deg. Merk at vi ikke sletter informasjon av den typen som er nødvendig for at vi skal ivareta vår regnskapsplikt.